Vilka är vi?

Par Afon Solutions är ett företag med långvariga anor. Företaget grundades av ingen mindre än framgångsrike byggentrepenören Pär Afon. Efter en lång karriär i branschen kände Pär för en ny utmaning och startade eget. Resten är historia.

Med hjälp av sitt breda kontaktnät bildade Pär Afon snabbt ett starkt lag som än idag utgör stommen av bolaget. Med expertis inom allt från arkitektur, entrepenad, anläggning till snickeri. På PA Solutions (vi kallas så i folkmun) tar vi ansvar för helheten eller gör starka punktinsatser med snabba leveranser.

Byggprojekt – på dina villkor

Vi vet att byggprojekt är komplexa i sin natur. Därför anpassar vi oss efter dina förutsättningar. Allra helst är vi med redan i projekteringsstadiet och sätter ramarna, men vi jobbar gärna även senare i projekt. Du kan med fördel kontakta oss om ditt projekt inte går som det ska, vi är experter på att lösa problem och hitta nya vägar framåt.

Det som kännetecknar oss är en stark kamratanda och gemenskap, tillsammans med stor kunskap och erfarenhet. Det är inte utan anledning vi får utföra de stora jobb vi får. Pär brukar säga att ”vi aldrig är bättre än vårt senaste projekt”. Det ligger mycket i det.

The PA Way – vår kärna

Ifall du är ute efter en nära aktör med stor passion för just ditt projekt, då ska du jobba med oss. Du kan vara säker på att vi alltid ger allt för dig. Vi kallar det ”the PA way” – vi gör allt tillsammans, med stor passion och våra kunders framgång, är också vår. Vi älskar det vi gör och lämnar inget åt slumpen.