Takläggare i Göteborg uträttade stordåd med oss

Det är alltid roligt att se ett projekt bli verklighet, och det är ännu bättre när det är ett stort projekt som det vi gjorde med takläggare i Göteborg. Vi är verkligen nöjda med hur det blev, och vi hade inte kunnat göra det utan det fantastiska samarbetet vi hade med alla inblandade.

Allt började när fick vi ett samtal från takläggare i Göteborg som sökte assistans i ett större projekt de var del i. De hade försökt hitta ett sätt att åtgärda en helhetsproblematik gällande en nybyggnation. Takläggarna i Göteborg kunde tak, men behövde stöd i övriga delar. Det var då de ringde till oss. Vi åkte ut till bygget och tog en titt på projektet, och efter ett par dagar hade vi en gemensam plan. Vi började arbeta direkt och det var början på ett väldigt lyckat samarbete.

nya lägenheter i göteborg

De första lägenheterna vi byggde tillsammans

Samtliga projekt avslutades tid och kvaliteten var utmärkt. Responsen från kunderna var mycket positiv och vi kunde se att vi var på väg mot något bra. Vi fortsatte att arbeta tillsammans och snart var hela projektet avslutat. Det var en stor framgång och vi är stolta över att ha varit en del av det. Om du någonsin är i Göteborg och ser den nya byggnaden, kom gärna förbi och ta en titt. Vi är övertygade om att du kommer att bli imponerad! Och om du någonsin behöver hjälp med tak – kontakta med fördel takläggaren i Göteborg vi arbetade med.

Det var fantastiskt att se hur väl alla arbetade tillsammans för att få jobbet gjort, och vi är verkligen stolta över resultatet. Vi ser redan fram emot vårt nästa projekt med detta takföretag, och vi hoppas att vi kan fortsätta att arbeta tillsammans i många år framöver.

Gör det du kan riktigt bra – ta hjälp med resten

Det är inspirerande att jobba med proffs. Vår ambition är alltid att involvera expertis på områden vi själva inte behärskar till fullo. Det är bättre för både kund och parter i projektet att rätt personer gör rätt saker. Därför har vi på Parafon alltid valt att involvera andra bolag när vi själva inte har tid eller kunskap. Det stora lägenhetsprojektet var ett sådant exempel, där vi med hjälp av takläggaren i Göteborg kunde säkerställa att även taklösningarna var av absolut högsta kvalitet. Vi tror på ett modernt ledarskap och arbete i projekt, där allas styrkor får komma fram. Det gäller enda från produktion till ledning.

De bästa takläggarna i Göteborg

Om du är i behov av en takläggare i Göteborg finns det inget bättre företag att ringa än vår samarbetspartner. De har genomfört ett stort antal projekt tillsammans med oss sedan dess.

Pär Afon berättar om hur samarbetet kom till och hur det kunde bli så här bra.

”Vi är väldigt nöjda med resultatet. Det var ett bra samarbete och vi är stolta över vad vi har åstadkommit tillsammans. Takläggarna var mycket professionella och gjorde ett fantastiskt jobb. Vi skulle definitivt rekommendera dem till alla som behöver en takläggare i Göteborg.”

takläggare i göteborg portfolio

Att tänka på innan takbyte

När man byter tak i Göteborg är det viktigt att tänka på kvaliteten på de material som används. Det är också viktigt att välja ett välrenommerat takföretag som kommer att göra ett bra jobb. Det finns nämligen många skojare som lovar dans på rosor, men sedan inte kan uppfylla det. Vi rekommenderar därför att du ser över marknaden ordentligt innan du väljer att anlita någon.

Frågor och svar kring takbyten

Många undrar över sitt tak. När ska jag byta tak? Vad kostar det? Vad ska jag tänka på? Här har vi samlat en del vanliga frågor.

Vad kostar det att byta tak?

Kostnaden för att byta tak i Göteborg varierar beroende på storlek och typ av fastighet. Det är därför svårt att ge ett generellt pris utan att veta mer om det specifika projektet. Som en riktlinje kan du dock räkna med att betala mellan 10 000 och 25 000 kronor för en standardfastighet. Här kan du räkna ut vad det kostar att byta tak.

nytt tak i göteborg är lagt här på en fastighet

När är det bäst att byta tak?

Den bästa tiden att byta tak i Göteborg är vanligtvis på våren eller hösten. Detta beror på att väderförhållandena är mer gynnsamma då, och risken för förseningar på grund av dåligt väder är mindre.

Vilka är de vanligaste problemen med tak?

De vanligaste problemen med tak i Göteborg är läckor. Detta orsakas vanligtvis av dålig installation eller av att man använder sämre material. Det är därför viktigt att välja ett bra takföretag som använder material av hög kvalitet. Ett annat vanligt problem är moss- och algtillväxt. Detta kan förebyggas genom att regelbundet rengöra taket och se till att det ventileras ordentligt.