Historien om PA Solutions

Pär Afon är en framgångsrik byggentreprenör som efter många år i branschen bestämde sig för att starta eget. Han grundade Par Afon Solutions, ett företag som snabbt växte till en stor aktör inom byggbranschen. Med ett team av erfarna yrkesmän erbjuder Par Afon Solutions expertis inom alla aspekter av byggandet, från arkitektur till snickeri. Företaget har ett starkt rykte för kvalitet och kundservice och fortsätter att växa och frodas i dag.

Längtan efter frihet ledde till eget bolag

Det som motiverade Pär Afon att starta sitt eget företag var hans önskan om mer frihet och flexibilitet. Han ville kunna arbeta på sina egna villkor och fatta sina egna beslut. Detta är något som Par Afon Solutions har kunnat erbjuda sina anställda, vilket gör det möjligt för dem att arbeta i en kreativ och produktiv miljö. Tack vare Pärs hårda arbete och engagemang har Par Afon Solutions kommit det det är idag.

”Vår företagskultur bygger på förtroende och ömsesidig respekt. Vi arbetar nära tillsammans som ett team och alla behandlas lika. Vi är alla engagerade i att nå våra mål och vi sätter alltid våra kunder i första rummet. Vi är stolta över vår företagskultur och den är hörnstenen för vår framgång.”

Pär Afon, grundare och VD

Resan var inte spikrak

När Pär Afon grundade PA Solutions hade han stora förhoppningar om framtiden. Han var övertygad om att hans mångåriga erfarenhet inom byggbranschen skulle hjälpa honom att bygga upp ett framgångsrikt företag.

Men saker och ting gick inte som planerat. De första dagarna var tuffa och Pär var tvungen att arbeta hårt för att hålla företaget flytande. Han lade ständigt ner många timmar och ibland tvivlade han på om allt var värt det.

Men Pärs beslutsamhet lönade sig till slut. Tack vare hans hårda arbete och engagemang har PA Solutions blivit ett framgångsrikt företag som nu är erkänt för sin expertis inom byggbranschen.